Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Svetoj Nedelji

1
186

U ponedjeljak 30. kolovoza 2021. godine započinju radovi na izgradnji kružnog toka, rekonstrukciji križanja Ulice dr. Franje Tuđmana, Ulice Vojvodići i Cvjetne ulice. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Radovi će se izvoditi na županijskoj cesti Ž3063, a ista će se zatvoriti za promet u zoni križanja sa Ulicom Vojvodići. Sav promet će se odvijati obilaznim pravcem i to na način da vozila koja dolaze iz smjera Zagreba i kreću se u smjeru zapada budu na križanju Ž3063 i Ž3060 usmjerena desno na Ž3060 (Stara cesta).

Na križanju Stare ceste (Ž3060) i Ulice Zdenci vozila će biti usmjerena lijevo, te nastavljaju ravno do križanja Ž3063 (Selska cesta) i Ul. kralja Tomislava. Na križanju Ulice kralja Tomislava i Ulice Janka Mišića vozila će biti usmjerena lijevo u Ulicu J. Mišića, te po njoj nastavljaju ravno do križanja sa kružnim tokom. Istom obilaznom rutom biti će usmjerena vozila koja dolaze iz smjera Samobora i kreću se prema Zagrebu.

U drugoj fazi radovi će se odvijati u Ulici Vojvodići od križanja sa Ž3063 (Ul. dr. Franje Tuđmana) prema jugu 100 metara. Za to vrijeme, na tom dijelu Ulice Vojvodići biti će onemogućen promet za sva vozila, te će se ista voditi obilaznim pravcem. Sva vozila koja dolaze po Ulici dr. Franje Tuđmana biti će usmjerena u Industrijsku ulicu, te zatim desno u Zagrebačku ulicu, po kojoj nastavljaju ravno do ulice Vojvodići.

Za vrijeme trajanja radova prilagodit će se vozni red javnog prijevoza. Grad Sveta Nedelja i autobusni prijevoznici obavijestit će korisnike o izmjenama na pojedinim linijama.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime