Najavljen  jubilarni  5. Festival estetike –  Abeceda ljepote  

0
108

Abeceda ljepote na inovativan način donosi sve što o ljepoti morate znati!
“S nestrpljenjem očekujemo najavljeni 5. jubilarni Festival estetike Abeceda ljepote koji će ove godine slaviti muškarce! Zaštitno lice ovog Festivala upravo zato i je mladi glazbenik Bojan Jambrošić koji zna zašto treba posjećivati ovakva mjesta. Festival je spoj međunarodnih poslovnih subjekata  kojima je cilj ponuditi inovacije na tržištu i to od kozmetike, opreme i edukacija. Očekujemo više od 50 izlagača koji će predstaviti više svjetskih i domaćih brendova, među kojima je nova medicinska kozmetika svjetskog glasa Linerase prisutna u više zemalja, od nedavno i u Hrvatskoj” kazala nam je Draženka Pleško.

Brojni stručnjaci za ljepotu, govoriti će o zdravlju, vitkoj liniji  i brojnim novitetima u svijetu ljepote a jedan od središnjih događanja svakako će biti predavanja tima doktorice Marie Škornjak, koji će govoriti o muškom zdravlju i antiageingu. Za edukaciju prvog i jedinog salona za muškarce koji će profesionalcima otkriti koje su tri najtraženija tretmana ljepote kod muškaraca, traži se mjesto više!

Mirisnu industriju posjetiteljima će približiti Hrvatska Parfemska Kuća i parfumer Tomislav Vrbanec, koji  će osobno podijeliti savjete muškarcima kako da odabiru parfeme i sve što žele znati o svijetu mirisa.

Panel rasprava, nagradne igre za posjetitelje i mirisni dio cijelog eventa, zasigurno su dovoljan razlog da svi zaljubljenici u estetske i beauty teme zapišite datume – 11. i 12. rujna, i vidimo se u prostorima Kraša na zagrebačkim Ravnicama.

Svi zainteresirani kao izlagači ili pokrovitelji za Festival, dobrodošli su prijaviti se na službenoj stranici https://abecedaljepote.hr/

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime