Bol na otoku Braču dobio novo, urbano mjesto koje morate posjetiti!

0
93

Jedna od najpoželjnijih ljetnih lokacija ima novo ‘it’ mjesto za uživanje.

Bol na Braču jedna je od najpoznatijih i najpoželjnijih ljetnih lokacija, a sada je i dobio novo IT mjesto za uživanje u spizi, životu i piću. Radi se o restoranu Beer & More koji nudi izvanrednu ponudu craft piva, premium vina i okusa kuhinje predstavljene na moderan i jedinstven način.

Cijela priča je započela idejom svojevrsnoga puba, što nam i samo ime restorana aludira. No, kako se ideja razvijala, nametnula se želja restorana koji će predstavljati nešto drugačije i dati svježi, mladenački dašak tradicionalnoj gastro sceni u Bolu. Stoga na meniju možemo naći nešto poput janjećih kotleta s mentom i koricom pistacija na kremi od krumpira i brokule, ali i vrhunskog burgera s tartufima. Ako niste tip za burgere ili sličan street food, u ponudi možete naći i vege empanade ili vege salate kao cjelokupan obrok. 

Jesmo li spomenuli simpatična imena jela? Na karti možete pronaći salatu s lubenicom koja je dobila ime po Harry Stylesovom hitu Watermelon sugar high, rižoto s kozicama i mrvljenom pancetom ilitiga Mr. Rice guy i tagliatelle s biftekom u umaku od šumskih gljiva – Pasta la vista, baby. Osim privlačnog jelovnika i samoga koncepta, ono što će zadržati poglede je spektakularno uređenje i skriveni dijamant samoga restorana.

Kakvo – provjerite u priopćenju u privitku i na fotografijama Sare Bertić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime