Barbara Knežević: “Otišli smo zbog manjka sluha, komunikacije i demokracije.”

0
1248

Domovinski pokret se raspada, ugledni članovi odlaze. Barbara Knežević, donedavna predsjednica ogranka u Zaprešiću, rekla nam je kako su otišli zbog “manjka sluha, komunikacije i demokracije.”

Barbare Knežević rekla je da su iz stranke otišli zbog manjka sluha, komunikacije i demokracije
Barbare Knežević, bivša predsjednica ogranka Zaprešić

U dopisu koji je poslao redakciji, Domagoj Lovrić objasnio je što se dogodilo i zašto je raspuštena županijska organizacija Domovinskog pokreta. Vršitelj dužnosti predsjednik Mario Radić raspustio je DP Zagrebačke županije zbog loše komunikacije.

Razlozi raspuštanja podružnice Domovinskog pokreta

Izjavu nam je dala donedavna predsjednica ogranka Domovinskog pokreta Zaprešić i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zaprešića, Barbara Knežević.

“Nekadašnji vijećnici DP-a koji su djelovali u Zagrebačko županiji i u općinskim i gradskim vijećima na području Zagrebačke županije istupili su iz Domovinskog pokreta”, kaže Knežević.

Manjak sluha, komunikacije i demokracije

Zanimalo nas je zašto. “Bilo je manjka sluha od središnjice do članstva, bilo je manjka komunikacije i demokracije. To nisu neke vrijednosti koje nas vode”, nastavlja Barbara Knežević.

“Nećemo sudjelovati u radu stranke koja ne gaji iste vrijednosti kao i mi. Raspuštena je i podružnica DP-a Splitsko-dalmatinske županije, a okolnosti raspuštanja nisu dovoljno pojašnjene”, kaže Knežević.

Osim podružnice Domovinskog pokreta Zagrebačke županije, iz stranke istupili i članovi Splitsko-dalmatinske županije

“I tamo su vijećnici te članovi Skupštine Splitsko-dalmatinske županije istupili iz Domovinskog pokreta. Nastaviti ćemo raditi kao nezavisni vijećnici i zastupati dosadašnje stavove”, zaključuje Barbara Knežević.

Jasno je da su bivši članovi Domovinskog pokreta Zagrebačke županije i Splitsko-dalmatinske županije u kontaktu te da će nastaviti rad u zajedništvu, pomažući jedni drugima.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime