Vlatko Štampar s “Boljom polovicom” rasprodao nastup u Zaprešiću

Nakon rasprodanih stand up showova “Štamparska greška”, “Bratec je trd ”i “Odraslost”, poznati komičar Vlatko Štampar ovog vikenda ponovno je rasprodao zaprešićko Pučko Otvoreno učilište i to s novim showom “Bolja polovica”.

Nakon dva sata žestoke stand up večeri brojni gledatelji izašli su iz dvorane prepričavajući najbolje fore a moglo se čuti i pitanje - “Kad idemo opet?”. Vlatko je u “Boljoj polovici” na svoj način odgovorio na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako je publika mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? Nakon tako dobrog završetka vikenda vjerujemo da će i radni tjedan proteći uz dobro raspoloženje - jer kako kaže Vlatko -

“Moj posao i misija je da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome”.

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj. Za one koji nisu uspjeli do svoje karte ovog puta, Vlatko je najavio - “Dolazim opet!”.

Već danas rezervirajte 21. ožujka 2019. kada Vlatko nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nastup 20. ožujka već je rasprodan. OPET.

Podijeli: