TELEVIZIJA U ZAPREŠIĆU PROSLAVILA DESETLJEĆE EMITIRANJA

Na prigodnoj proslavi održanoj u zaprešićkoj Vršilnici prisjetili smo se početaka Televizije Zaprešić koja je svoje emitiranje započela 4. travnja 2009. godine. Tada su pomoć najviše pružili oni koji su se bavili sličnom djelatnosti i koji su prepoznali potrebu djelovanja televizijskog medija u gradu Zaprešiću. 

Od 15. lipnja 2015. svoj program započinje emitirati Televizija Zapad. Promjena imena značila je veću odgovornost prema stvaranju programa, ali i veći doseg gledatelja. 

Televizija je povjerenje gledatelja stekla objektivnim informiranjem te interakcijom s gledateljima koji rado sudjeluju u programu medija. To su prepoznali i istaknuti gosti koji su pred našim kamerama uputili čestitku za 10. rođendan. 

Vizija obitelji Pek, Danijela, Maje i Marije Pek, prije više od deset godina bila je dovoljna da se stvari u lokalnoj zajednici pokrenu i da mladi ljude zadrže entuzijazam stvaranja programa. 

Ispisali smo prošlost, posvećeni smo sadašnjosti, a sada je vrijeme da vidimo što nam nosi budućnost. Vaša Televizija Zapad 

Podijeli: