RADOBOJ: LIMAČI OSVOJILI 1. MJESTO NA TURNIRU U BEČU

LIMAČI OSVOJILI 1. MJESTO NA TURNIRU U BEČU
Na tradicionalnom zimskom turniru održanom 11. i 12. siječnja u Beču u organizaciji SK Cro Vienna BD Gruppe sudjelovalo je oko 500 djece sa 30 ekipa iz Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovačke.  Međunarodni dvoranski turniru u malom nogometu organiziran je za uzraste U7, U8, U10 i U11, a sudjelovali su i Limači iz Nogometnog kluba Radoboj koji su sa svojom odličnom igrom osvojili prvo mjesto.
Na turniru su proglašeni i najbolji igrači - najbolji igrač skupine bio je Jan Gluhak (NK Radoboj), najbolji vratar Luka Lasić (NK Široki Brijeg), a najbolji strijelci turnira u ovoj kategoriji bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić (NK Radoboj), svaki sa po 6 golova.
Za limače NK Radoboj nastupili su: Filip Šalković, Jakov Risek, Tino Kiseljak, Dorijan Smrekar, Lukas Hlebec, Roko Hrvoj, Stjepan Ferk, Mateo Fruk, Matija Dlesk, Emil Opaić - Fazlić, Jan Gluhak i trener Danijel Klasić.
Limači su u Beču posjetili između ostalog i dvorac Schonbrunn, prekrasan park oko dvorca, centar Beča sa svim njegovim znamenitostima, vidikovac Kahlenberg, a bili su i gosti Hrvatskog veleposlanstva u Austriji, te su našem veleposlaniku uručili  darove od Općine Radoboj.

Podijeli: