NK JAKOVLJE IZBORIO NASTUP U ŽUPANIJSKOJ LIGI

Nogometni klub Jakovlje  uvjerljivo je izborio nastup u jedinstvenoj Županijskoj ligi ove sezone. Krajem kolovoza kreće prvenstvo, a mi smo ovaj ambiciozan klub posjetili na prijateljskom susretu protiv Jedinstva iz Markuševca.

Brazilac Aranha Pinheras jedan je od najvažnijih kotačića Jakovlja u novoj sezoni.U Hrvatsku je stigao s 18 godina i od tada promijenio mnogo klubova, većinom u Hrvatskoj i Austriji, a neko vrijeme proveo je i u Interu.

No, ne ovisi igra Jakovlja samo o ovome Brazilcu, razlog za optimizam daje i momčad koja je na okupu nekoliko sezona.

Dok mnogi niželigaški klubovi nižu probleme kako u sportskom smislu tako i financijskom, u Jakovlju su polako i sigurno izgradili seniorsku momčad, a sve na temeljima dobre škole nogometa.Jedan od onih koji vole rad s najmladiuma je i brazilac Pinheras.

 

Jakovlje u nadolazećoj sezoni očekuju dvoboji s Bistrom. O rivalstvu ove dvije momčadi ali i općenito ova dva mjesta ne treba se puno govoriti.Jakovljani su unatoč vodstvu kroz gotovo cijelu utakmicu na kraju odigrali neriješeno 3:3 protiv Pirgorje Markuševec. Bolji rezultati očekuju se krajem kolovoza kada kreće prvenstvo.

Podijeli: