LJETNI KAMP U ARHEOLOŠKOM MUZEJU U ZAGREBU

U sklopu Branimirove godine Arheološki muzeju u Zagrebu priprema Ljetni kamp namijenjen djeci od navršenih 8 do 12 godina, a termini održavanja su:
16. - 20. srpnja - tema Srednjovjekovni zanati
23. - 27. srpnja - tema Upoznaj Arheološki muzej u Zagrebu
20. - 24. kolovoza - tema Srednjovjekovni zanati

Tijekom ljetnih kampova "Srednjovjekovni zanati" na radionicama djeca će se upoznati s raznovrsnim materijalima poput keramike, metala, drva, kamena i tekstila, kako su se obrađivali i koristili u izradi raznovrsnih predmeta i imat će priliku i sama stvarati svoja maštovita djela. Radionice vodi kiparica Ana Horvat.

U vrijeme ljetnog kampa "Upoznaj Arheološki muzej u Zagrebu" djeca će saznati što sve čuva Arheološki muzej u Zagrebu u svom postavu i kako mogu svaki dan otputovati nakratko u vrijeme pretpovijesti, starog Egipta, Grčke i Rima te srednjeg vijeka. Posljednjeg dana djeca će upoznati Zagreb iz vremena dok ga još nije bilo.

Detaljan opis programa koji smo osmislili možete pogledati u prilozima ili na poveznici: http://amz.hr/arhimir/za-djecu-i-mlade/najave.aspx

Tijekom boravka djece u Arheološkom muzeju u Zagrebu osiguran je topli obrok, voćne užine i napitci, a boravak traje od 9 do 16 sati. Djeca će imati stručno vodstvo i nadzor. Cijena tjednog programa je 700,00 kn, a za Klub prijatelja AMZ-a, s aktivnim članskim paketom Mladi arheolog, cijena je 500,00 kn. Prijave primamo putem mail-a na adresu zbabic@amz.hr .

Podijeli: