DOĐIMO SVI NA CU'FUS OD 18. DO 20. SVIBNJA

Ovogodišnji, osmi po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru trajat će tri dana na nekoliko lokacija: na Trgu kralja Tomislava, u parku kod Samoborskog muzeja i na livadi Vugrinščak, od 18. do 20. svibnja 2018.

Očekuje vas bogat cirkuski ulični program (15-ak predstava dnevno), CU'FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU'FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU'FUZIK (glazba na CU'FUS-u), CU'FUSARIJE (cirkuske radionice), prezentacije na CU'FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija... Šašavi Grci, pošpagihodajući Slovenac, pomaknuti Balkanci, opasni Englez... samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU'FUS- u. Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravcati cirkuski šator “Cirkobalkana”!

Dobro ste čuli: Cirkuski šator bit će postavljen na livadi Vugrinščak.
CU'FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU'FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća. Sav program na CU'FUS-u je besplatan s „obaveznom“ donacijom u šešir umjetnika....Više informacija i
detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.

Doklajbajte i vi svoje pete na CU'FUS... pod mus!

Kontakt osobe za informacije o Festivalu i izjave:
Zoran Vukić 098 198 36 83
Matija Vuletić 091 522 46 22

Podijeli: