Zicer 10.02.2020

U gradskoj dvorani u Zaboku ovoga vikenda ponovno slavlje - ovoga puta zabočki Žuti slavili su protiv Brokera. Gosti tijekom cijele utakmice gotovo da i nisu imali prilike za vodstvo, a domaćini su na kraju zasluženo slavili rezultatom 85 - 78 u 19. kolu HT Premijer lige.

11 pobjeda i samo jedan porz broje zaprešićki kuglači u Prvoj muškoj kuglačkoj ligi. Protekloga vikenda na domaćem su terenu svladali i ekipu Grmoščice. Osim što polako koračaju još jednom naslovu hrvatskoj prvaka, sve su bliže i final fouru lige prvaka.

Rukometaši Rudara nižu pobjede u 1.muškoj rukometnoj ligi sjever. Nakon što su prošloga vikenda odličan rezultat ostvarili na gostovanju kod Vidovca, isto su ponovili i ovoga vikenda pred domaćom publikom. Ulogu favorita u utakmici protiv Medvešćaka su opravdali i na kraju zasluženo slavili s čak 10 golova prednosti.

Košarkašice Jabuke u sportskoj dvorani srednje škole u zaprešiću odigrale su susret koj je odlučivao o njihovom ulasku u kavlifikacije. Vrlo visokim rezultatom 74-35 domaće su igračice slavile, a više vam donosimo u minutama koje slijede.

U četvrtak, je u Đurmanc održana godišnja Skupština Stolnoteniskog saveza Krapinsko – zagorske županije. Na godišnjoj Skupštini usvojena su izvješća o radu i financijskom poslovanju iz 2019. godine te je prihvaćen financijski plan i plan programa rada za 2020. godinu.

Anđela Mužinić i Borna Vlašić proglašeni su najboljim sportašima Svete Nedjelje za 2019. godinu. Svečanost je ovoga petka održana u školskoj sportskoj dvorani u Svetoj Nedjelji.

O EMISIJI

Emisija prati sportaše, udruge i klubove zaprešićkog kraja. Brojnost sportskih udruga i njihovih članova rezultira i nemalim brojem uspjeha. No, uz uspjehe te praćenje događaja i utakmica, bavimo se i problemima na koje nailaze sportaši te promocijom bavljenja sportom i fizičke aktivnosti. Gledajte nas svaki drugi ponedjeljak u 17:15 sati. Emisiju uređuje i vodi Tomislav Cvitan.