Zicer 28.10.2019.

Prema mnogima jedan od najljepših, ali i najskupljih sportova je zasigurno onaj konjjički. Protekloga tjedna posjetili smo konjički klub trajbar team te saznali kako izgleda prvi trening jahanja, koliko je važna briga o konju, ali je li to zaista individalni, ili možda ipak timski sport. 

 

Na turniru u sklopu međunarodne lwb lige održanom protekloga vikenda u sportskoj dvorani srednje škole ban josip jelačić košarkašice jabuke odigrale su dvije utakmice te upisale i dvije pobjede. Sudeći prema dosadašnjim rezultatima i igri u ovoj se ligi od njih mogu očekivati visoki rezultati.

 

U trećem kolu 1.b hrvatske odbojkaške lige skupine sjever odbojkšice neba ugostile su najvećeg ovosezonskog konkurenta za vrh tablice. Od ove godine posebno mlada ekipa nije uspjela nastaviti niz pobjeda, pa su varaždinske odbojkašice slavile rezultatom 3-1 u setovima. 

U Rakitju je odigrana humanitarna utakmica između HNK Tigar Rakitje i Humanih zvijezda Hrvatske. Sredstva su se prikupljala za mališane iz udruge Kolibrići, a utakmica u kojoj je rezultat bio najmanje bitan završila je pobjedom domaćina iz Rakitja 4:2.

 

U 10. kolu 3. juniorske nogometne lige središte na igralištu u laduču sutla laduč ugostila je juniore moslavine. Nakon 90 minuta igre bodovi su podijeljeni . Susret je završio rezulčtatom 1:1, a dojmove igrača i trenera pogledajte u prilogu. 

O EMISIJI

Emisija prati sportaše, udruge i klubove zaprešićkog kraja. Brojnost sportskih udruga i njihovih članova rezultira i nemalim brojem uspjeha. No, uz uspjehe te praćenje događaja i utakmica, bavimo se i problemima na koje nailaze sportaši te promocijom bavljenja sportom i fizičke aktivnosti. Gledajte nas svaki drugi ponedjeljak u 17:15 sati. Emisiju uređuje i vodi Tomislav Cvitan.