ZAPADNA STRANA: DARKO DERVIŠEVIĆ, 20.4.2016.

U današnjoj emisiji ugostila smo Darka Derviševića koji nam je pričao o tamburaškoj glazbi, o koncertu Cure i tambure koji će se održati u nedjelju, 8. svibnja, na Majčin dan, i na kojem će nastupiti sva velika imena hrvatske tamburaške glazbe - ali samo žene - koje su godinama prisutne na hrvatskoj glazbenoj sceni ali su nekako u sjeni muških tamburaša, a svojim radom i trudom pridonijele su očuvanju hrvatske tradicije i glazbene kulture. Po prvi puta će se okupiti na jednom mjestu, a one su: Vera Svoboda, Cecilija Rudić, Marta Nikolin, Marija Pavković - Snaša, Viktorija Kulišić Đenka, Blanka Došen, Vlatka Kopić Tena, te ženski tamburaški sastavi Cure iz Centra i Garavuše, te Učiteljice. Sve pjevačice, kako i priliči, pratit će muški tamburaški sastav Tamburaši za dušu.

O EMISIJI

Kad gosti dođu u emisiju Zapadna strana, često komentiraju: „Kako vam je zgodan ovaj dnevni boravak!“. U tom je bit Zapadne strane.

U našem dnevnom boravku u ležernoj atmosferi, ponekad malo ozbiljnijoj, ponekad više zabavnoj, pričamo s najrazličitijim gostima. Bude tu pjevača, pisaca, umjetnika, gradonačelnika, OPG-ovaca, humanitaraca, volontera - svi su dobrodošli!

U Zapadnoj se strani promoviraju novi projekti, ali i na jedan novi nivo podižu oni konstantni. Donosimo i ekskluzive, a preko društvenih mreža dijelimo poklone!

Želite se predstaviti publici ili biti u toku s društvenom scenom? Zapadna strana je pravo mjesto!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv.