ZAPADNA STRANA: ZKDM, 12.3.2019.

Zaprešićko kazalište za djecu i mlade već je više od 7 godina bitan dodatak zaprešićkoj kulturnoj sceni. Jedinstven je to spoj dramskih vježbi i scenskog nastupa, gdje djeca vježbaju glumu, rade na svom samopouzdanju, ali i izvode predstave za drugu djecu i odrasle. Radi se cijele godine, a uskoro je tu i nova predstava. Više o svemu u Zapadnoj strani razgovarali smo s Marinom Kostelac, osnivačicom i voditeljicom dramske i Tihanom Ostreš, kostimografkinjom u kazalištu.

O EMISIJI

Kad gosti dođu u emisiju Zapadna strana, često komentiraju: „Kako vam je zgodan ovaj dnevni boravak!“. U tom je bit Zapadne strane.

U našem dnevnom boravku u ležernoj atmosferi, ponekad malo ozbiljnijoj, ponekad više zabavnoj, pričamo s najrazličitijim gostima. Bude tu pjevača, pisaca, umjetnika, gradonačelnika, OPG-ovaca, humanitaraca, volontera - svi su dobrodošli!

U Zapadnoj se strani promoviraju novi projekti, ali i na jedan novi nivo podižu oni konstantni. Donosimo i ekskluzive, a preko društvenih mreža dijelimo poklone!

Želite se predstaviti publici ili biti u toku s društvenom scenom? Zapadna strana je pravo mjesto!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv.