ZAPADNA STRANA: TEREZA LISIČAR I ANA SKLEDAR MATIJEVIĆ, 5.4.2018.

Zaprešić ima svoju prvu trail utrku, pod nazivom Bantrail. Dio organizacijskog tima ugostili smo u Zapadnoj strani; Tereza Lisičar i Ana Skledar Matijević otkrivaju sve o Bantrailu- odakle ideja za utrku; zašto su baš odabrale trčanje; kako se prijaviti i na što paziti. Ako već niste, prijave još uvijek traju, a utrka je na rasporedu 14. travnja u 10 sati. Organizatori napominju da su svi dobrodošli i profesionalci i rekreativci i početnici. Što vas sve očekuje pogledajte u novoj Zapadnoj strani.

O EMISIJI

Kad gosti dođu u emisiju Zapadna strana, često komentiraju: „Kako vam je zgodan ovaj dnevni boravak!“. U tom je bit Zapadne strane.

U našem dnevnom boravku u ležernoj atmosferi, ponekad malo ozbiljnijoj, ponekad više zabavnoj, pričamo s najrazličitijim gostima. Bude tu pjevača, pisaca, umjetnika, gradonačelnika, OPG-ovaca, humanitaraca, volontera - svi su dobrodošli!

U Zapadnoj se strani promoviraju novi projekti, ali i na jedan novi nivo podižu oni konstantni. Donosimo i ekskluzive, a preko društvenih mreža dijelimo poklone!

Želite se predstaviti publici ili biti u toku s društvenom scenom? Zapadna strana je pravo mjesto!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv.