ZAPADNA STRANA: BRANIMIR LOZO (SURLA), 1.3.2018.

Vijeća roditelja poznata su stvar i sastavni su dio svih škola. Međutim, roditelji Samoborskih školaraca i vrtićanaca odlučili su se na jedan sasvim drugačiji oblik roditeljskog obrazovnog tijela te su prošle godine osnovali Samoborsku udrugu roditelja za lokalne aktivnosti, skraćeno SURLA. Organiziranje radionica za djecu i predavanja za roditelje samo su dio njihovog djelovanja, a odakle ideja i na koji način nastoje poboljšati uvjete i za djecu i za roditelje za Zapadnu stranu govori predsjednik udruge- Branimir Lozo.

O EMISIJI

Kad gosti dođu u emisiju Zapadna strana, često komentiraju: „Kako vam je zgodan ovaj dnevni boravak!“. U tom je bit Zapadne strane.

U našem dnevnom boravku u ležernoj atmosferi, ponekad malo ozbiljnijoj, ponekad više zabavnoj, pričamo s najrazličitijim gostima. Bude tu pjevača, pisaca, umjetnika, gradonačelnika, OPG-ovaca, humanitaraca, volontera - svi su dobrodošli!

U Zapadnoj se strani promoviraju novi projekti, ali i na jedan novi nivo podižu oni konstantni. Donosimo i ekskluzive, a preko društvenih mreža dijelimo poklone!

Želite se predstaviti publici ili biti u toku s društvenom scenom? Zapadna strana je pravo mjesto!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv.