ZAPADNA STRANA: ZDRAVI ODNOSI - SŠ BAN JOSIP JELAČIĆ, 15.12.2016.

Srednja škola Ban Josip Jelačić postala je dio europske mreže škola koje promiču zdravlje. Riječ je o projektu u koji su uključene 44 osnovne i 9 srednjih škola, a cilj je promocija zdravog načina života kako bi se došlo do boljih obrazovnih postignuća i usvojile korisne životne navike. U izvedbu je uključena cijela škola – od nastavnika i učenika, do nenastavnog osoblja, roditelja i lokalne zajednice, a kao temu projekta kojom će se pobliže baviti, zaprešićka srednja škola izabrala je zdrave odnose.

O EMISIJI

Kad gosti dođu u emisiju Zapadna strana, često komentiraju: „Kako vam je zgodan ovaj dnevni boravak!“. U tom je bit Zapadne strane.

U našem dnevnom boravku u ležernoj atmosferi, ponekad malo ozbiljnijoj, ponekad više zabavnoj, pričamo s najrazličitijim gostima. Bude tu pjevača, pisaca, umjetnika, gradonačelnika, OPG-ovaca, humanitaraca, volontera - svi su dobrodošli!

U Zapadnoj se strani promoviraju novi projekti, ali i na jedan novi nivo podižu oni konstantni. Donosimo i ekskluzive, a preko društvenih mreža dijelimo poklone!

Želite se predstaviti publici ili biti u toku s društvenom scenom? Zapadna strana je pravo mjesto!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv.