Vijesti 24.10.2019.

U prostorima Zagrebačke županije Zamjenica župana Nadica Žužak primila Pavla Jozića, osvajača srebra na Europskom prvenstvu za osobe s invaliditetom. Radi se o članu stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Synergia Samobor i Hrvatskome reprezentativcu.

 

U Općini Konjšćina uređuje se novi trg, sagrađeno je kejđball igralište a u planu je i preuređenje kino dvorane u prostorije za udruge i buduću turističku zajednicu općine. Projekt preuređenja dvorane koji iznosi preko 7 milijuna kuna kandidiran je na mjeru 7.4.1.

 

U Rakitju je odigrana humanitarna utakmica između HNK Tigar Rakitje i Humanih zvijezda Hrvatske ’03. Sredstva su s prikupljala za mališane iz Udruge Kolibrići, a utakmica u kojoj je rezultat bio najmanje bitan završila je pobjedom domaćina iz Rakitja 4:2.

 

U sklopu izvanškolske nastave odgoja i obrazovanja, učenici iz Oš Pregrada posjetili su Muzej automobila Ferdinand Budicki. Učenici su se tako imali prilike upoznati i razgledati stare oldtajmere i makete te uživati u radionici.

 

U gradskoj knjižnici Ante Kovačić u Zaprešiću održava se informatička radionica za umirovljenike. A kako se prijaviti i kako sudjelovati u njoj saznajte u prilogu.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv