Vijesti 22.10.2019.

Svećana sjednica ov proslavljen dan Općine Radoboj, gljivarenjem u Parku vozača završilo Gljivarenje v Stubakima, 17. međunarodno vatrogasno natjecanje Memorijal Bana Josipa Jelačića, obilježena deseta godišnjica rada Odjela za pedijatriju OP Zabok, Koncertima završili dani Grada Zaprešića

 

Općina Radoboj proslavila je svoj dan, svečanom sjednicom općinskog vijeća ispred Muzeja. U sklopu svećane sjednice zaslužnima su dodjeljene priznanja i nagrade općine.

 

Tradicionalnim gljivarenjem u Parku vozača u Pili završila je 23. po redu manifestacija Gljivarenje v Stubakima. Zadnji dan jednog od najvećih gljivarenja u Hrvatskoj velik broj posjetitelja uživao je u slasnim plodovima jeseni.

 

U Novim Dvorima održano je već tradicionalno 17. međunarodno vatrogasno natjecanje Memorijal Bana Josipa Jelačića. I ove godine na natjecanju je sudjelovo veliki broj sudionika a ono što posebno veseli i veliki broj djece.

 

 

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana je u ponedjeljak obilježena deseta godišnjica rada Odjela za pedijatriju. Na obilježavanju je istaknuto kako upravo ovaj odjel može poslužiti kao uzor cijeloj Hrvatskoj.

 

Koncertom zagrebačke filharmonije i zaprešićkih mažoretkinja “Jelačićki” završili su dani Grada Zaprešića. Veliki broj posjetitelja tako je imao prilike uživati u bogatom galzbeno kulturnom programu.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv