Vijesti 11.10.2019.

Danas se u Zaprešiću održalo svećano otvorenje gospodarskog sajma u dvorani SŠ Ban Josip Jelačić. Radi se o 21. po redu gospodarskom sajmu kojeg je i ove godine otvorila Pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac.

 

U Samoboru je održano predstavljanje knjige autorice Tatjane Barat Priče o neustrašivim hrvatskim ženama. Radi se o zbirci 50 književnih portreta žena koje su obilježile hrvatsko društvo.

 

Krapinsko-zagorska županije prošle godine postala je Županija prijatelj djece te je povodom dječjeg tjedna jučer u Klanjcu organizirala stručno predavanje na temu „Sretan roditelj – sretno dijete“.

 

Grad Zaprešić krenuo je s provedbom projekta Newlight u sklopu kojeg će promjeniti stara rasvjetna tjela javne rasvjete na području grada, novom LED rasvjetom. Osim što će se novom rasvjetom smanjiti svjetlosno onečišćenje ona će donjeti i značajne uštede električne energije.

 

 

Roditelji s područja Zaboka jučer su imali priliku čuti zanimljivo predavanje Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce. U zabočkoj knjižnici učili su kako se uz igru s vlastitim djetetom mogu i odmoriti.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv