Vijesti 10.10.2019.

Veliki broj škola danas u štrajku, U Zagrebu održane igre mobilnosti, Održana stolnoteniska radionica u svetoj nedelji, obljetnica 25. godina djelovanja udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice, U Donjoj Stubici počela s radom Grupa za potporu dojenju, Foto kino video kluba Zaprešić proslavio 24. rođendan

 


Sukladno najavama sindikata veliki broj škola danas je stupio u štrajku. Tako su primjerice u Zaprešiću 2 škole bile u štrajku dok jedna nije. No u gotovo u svim školama koje su stupile u štrajk, vrata škola su ostala otvorena za učenike.

 

 

Škole su također pozvale roditelje da prate internet stranice škola na kojima će se objavljivati daljnje informacije vezane za štrajk

 

U dvorištu Škole narodnog zdravlja Andrija Štampa održane su igre mobilnosti.Igre mobilnosti su edukativno-rekreacijske aktivnosti u kojima građani na improviziranom poligonu stječu praktična iskustva u svladavanju zapreka s kojima se inače susreću osobe s inavaliditetom.

 

Svake je godine početak 10. mjeseca rezerviran za najmlađe članove našeg društva. Dječji tjedan, ispunjen najrazličitijim sadržajem i aktivnostima, obilježava se po cijeloj Hrvatskoj, a u nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili iz bogatog programa.

 

U Donjoj Stubici, u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, u prostoru Doma zdravlja Krapinsko -zagorske županije, obilježen je početak rada Grupe za potporu dojenju. Također je predstavljen i novouređeni prostora čekaonice pedijatrijske ambulante.

 

U Stubičkim Toplicama jučer se održala proslava 25. godina djelovanja udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice. Prigodna proslava održala se u Hotelu Matija Gubec.

 

U dvorani Pučkog otvorenog učilišta Zapršeić održala se proslava 24. godina djelovanja Foto kino video kluba Zaprešić. Povodom rođendana održana je tradicionalna projekcija filmova nastalih u periodu od godine dana.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv