Vijesti 13.09.2019

Održano je Gradsko vijeće Grada Samobora na kojem je jednoglasno odbijeno izvješće o radu samoborskom muzeja za prošlu godinu te su osnovana dva povjerenstva. Više u prilogu naše Marije Pranjić.

 

 

“Prekvalificiraj se” - slogan je to ovogodišnjeg programa obrazovanja odraslih u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić. Polaznici će birati između nekoliko programa, koji će im omogućiti polaganje državne mature, pa i upis fakulteta.

 

 

Žuti nastavljaju svoju borbu u prvoj HNL. U 8. kolu, NK Inter Zaprešić tako će odmjeriti snage sa Slaven Belupom. Pritisak je velik, ističe trener Toplak, no sada je vrijeme da se pokaže veća volja i želja od Belupa. Više u prilogu.

 

 

Svečanom sjednicom danas je obilježen Dan općine Sv.Križ Začretje. Okupili su se brojni visoki uzvanici,podijeljena su općinska priznanja, a prezentirano je što je sve učinjeno u proteklom razdoblju.

 

 

U ponedjeljak 16. rujna na rasporedu je 4. utrka iz serijala zaprešićke lige trčanja. Utrka se održava u predivnom ambijentu dvorca Lužnice s početkom u 18 sati za dječje utrke dok je 2 kilometra duga glavna utrka na rasporedu u 19:15.Kotizacija iznosi 50 kuna, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na licu mjesta. Organizator je za najuspješnije pripremio i prigodne nagrade. Vidimo se u ponedjeljak kod dvorca Lužnica.

O EMISIJI

Svakog radnog dana donosimo vijesti koje su važne za vaš svakodnevni život, informiramo građane o svim važnim i aktualnim zbivanjima u gradu i okolici. Pratimo ritam gradova, njihovu politiku, društvo, gospodarstvo, kulturu, sport i vjerski život. Aktivno pratimo događanja u Zaprešiću, Samoboru, Svetoj Nedelji te Zagrebačkoj županiji kao i okolnim općinama zaprešićkog kraja. U sve važne teme uključujemo i građane. Gledajte nas svaki radni dan u 17:00 sati. Vijesti uređuje tim informativnog programa Televizije Zapad.

Kontakt: redakcija@zapad.tv