PRIRODA I DRUŠTVO, 21.6.2017.

Bili smo na Bistranki i saznali sve o dobrobitima trčanja, s planinarima smo proslavili njihov 12. rođendan, a posjetili smo i konferenciju zadruge Berry organica i LAGa Sava o ekološkoj poljoprivredi. U rubrikama Upoznaj me i zdravi recepti doznajte sve o rajčicama, odnosno zašto nutricionisti preporučaju njihovu konzumaciju i pogledajte recept za rajčice punjene sirom i povrćem.

O EMISIJI

Moderni način života itekako utječe na naše zdravlje. 21. stoljeće je za sobom donijelo jednu novu razinu stresa koja smanjuje kvalitetu života. Zato vam na jednom mjestu - u emisiji Priroda i društvo donosimo savjete za bolje življenje i rast u svakom pogledu.

Mi ćemo za vas istražiti, a vi ćete saznati sve što je vezano uz pojam „zdrav život“. Informirat ćemo vas kako možete unaprijediti svoje zdravlje, prevenirati bolesti, brzo i lako pripremiti zdrav obrok, tjelesno se aktivirati na zabavan način, naučiti nešto korisno i puno više. Također, uspješnim pričama mladih ljudi potičemo projekte kojima je naglasak na zdravlju i oblikovanju najbolje verzije pojedinca.

Odabirom tema vezanih za zaštitu okoliša, promicanje zdravlja i poticanje zdravstvene kulture kroz emisiju Priroda i društvo jačamo svijest gledatelja o važnosti zdravijeg izbora i izgradnje kvalitetnije svakodnevice koja nas čini boljim ljudima.

Emisiju uređuju i vode Duško Vukobratović i Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv