PRIRODA I DRUŠTVO, 1.3.2017.

Vodimo vas na izlet samoborskim krajem s malim planinarima, donosimo priču o zadrugi Proizvodi sela koja je neki dan postigla izniman uspjeh prodavši svoju milijuntu litru domaćeg mlijeka, a savjetujemo vas i kako postati ekološki poljoprivrednik. Donosimo i jednostavnu uradi sam ideju za ukrašavanje doma cvijećem i živahnim bojama, a u rubrici upoznaj me saznajte više o podvrsti đumbira - kurkumi.

O EMISIJI

Moderni način života itekako utječe na naše zdravlje. 21. stoljeće je za sobom donijelo jednu novu razinu stresa koja smanjuje kvalitetu života. Zato vam na jednom mjestu - u emisiji Priroda i društvo donosimo savjete za bolje življenje i rast u svakom pogledu.

Mi ćemo za vas istražiti, a vi ćete saznati sve što je vezano uz pojam „zdrav život“. Informirat ćemo vas kako možete unaprijediti svoje zdravlje, prevenirati bolesti, brzo i lako pripremiti zdrav obrok, tjelesno se aktivirati na zabavan način, naučiti nešto korisno i puno više. Također, uspješnim pričama mladih ljudi potičemo projekte kojima je naglasak na zdravlju i oblikovanju najbolje verzije pojedinca.

Odabirom tema vezanih za zaštitu okoliša, promicanje zdravlja i poticanje zdravstvene kulture kroz emisiju Priroda i društvo jačamo svijest gledatelja o važnosti zdravijeg izbora i izgradnje kvalitetnije svakodnevice koja nas čini boljim ljudima.

Emisiju uređuju i vode Duško Vukobratović i Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv