KUD I KAMO, 8.12.2017.

Hrvatsko zagorje mjesto je gdje se pisala povijest hrvatskog seljaka i gdje su mnogi hrvatski plemići uživali u svojim dvorcima. U emisiji Kud i kamo pričamo priču o obitelji Oršić, Matiji Gupcu, Franji Tahyju, životu u vrijeme feudalizma u Hrvatskoj i borbi protiv kmetstva. Sve su te priče ujedinjene na jednom mjestu- u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici, koji je ujedno i Muzej seljačkih buna. A za one koje više zanima odmor i uživanje u prirodi donosimo priču o Zaboky selu- mjestašcu u zagorskim bregima, kao primjer seoske idile.

O EMISIJI

Za sve ljude željne prirodnih ljepota, kulturnih uzdizanja, novih stvari, vrhunskih delicija i avantura kao stvorena je emisija Kud i kamo!

Zajedno sa mnom istražite turističku ponudu cijele Hrvatske i saznajte gdje možete u petak nakon posla, kako možete provesti obiteljski vikend, koja su najbolja mjesta za godišnji, ljetovanje, zimovanje ili pustolovni pothvat u mirovini!

Potrudit ću se da vam nađem lokacije sa spektakularnim pogledom, prirodom koja ostavlja bez daha, veličanstvenom povijesnom građom, najzabavnijim događajima, najfinijim autohtonim jelima i za najbolje selfije na kojima će vam svi zavidjeti!

S emisijom Kud i kamo upoznajte sve čari naše domovine i isplanirajte nezaboravne izlaske, izlete i putovanja!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv