Kud i kamo 17.01.2020.

Ovaj put nismo predaleko otišli, samo 24 km od Zaprešića prema Hrvatskom Zagorju, i našli se ispod sjevernih obronaka planine Medvednice. Tu, na mjestu sutoka potoka Vidak i Topličina, na prostoru veličine 27 km² smjestile su se Stubičke Toplice - općina u južnom dijelu Krapinsko-zagorske županije za koju rijetko tko nije čuo. 2805 stanovnika rado posjeti i susjedne gradove Donju Stubicu, Oroslavje i Zagreb, kao i susjedne općine Jakovlje i Bistru. Općinskim sjedištem Stubičke Toplice postale su 1993. godine, i iako većina uz njih njeguje uspomene iz djetinjstva, Stubaki, kako ih od milja volimo zvati, puno su više od kupališno-lječilišnog kompleksa. U sljedećim minutama otkrivamo vam sve što niste znali o Stubičkim Toplicama. Sigurni smo da ćete se nakon toga uputiti ovdje prvom prilikom!

O EMISIJI

Za sve ljude željne prirodnih ljepota, kulturnih uzdizanja, novih stvari, vrhunskih delicija i avantura kao stvorena je emisija Kud i kamo!

Zajedno sa mnom istražite turističku ponudu cijele Hrvatske i saznajte gdje možete u petak nakon posla, kako možete provesti obiteljski vikend, koja su najbolja mjesta za godišnji, ljetovanje, zimovanje ili pustolovni pothvat u mirovini!

Potrudit ću se da vam nađem lokacije sa spektakularnim pogledom, prirodom koja ostavlja bez daha, veličanstvenom povijesnom građom, najzabavnijim događajima, najfinijim autohtonim jelima i za najbolje selfije na kojima će vam svi zavidjeti!

S emisijom Kud i kamo upoznajte sve čari naše domovine i isplanirajte nezaboravne izlaske, izlete i putovanja!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv