Kud i kamo 29.11.2019.

U ovoj vam emisiji donosimo najljepše od općine Radoboj. Općina Radoboj smještena je u sredini krajnjeg sjevernog dijela Krapinsko-zagorske županije, a prema zadnjem popisu stanovništva tu živi 3387 stanovnika. Možda zvuči malo, ali Radoboj krije puno. I sami smo ostali zatečeni poviješću, prirodom i društvenim životom kojim ovo mjestašce vrvi. Donosimo vam sve razloge za posjet Radoboju kad se sljedeći put nađete u Hrvatskom zagorju.

O EMISIJI

Za sve ljude željne prirodnih ljepota, kulturnih uzdizanja, novih stvari, vrhunskih delicija i avantura kao stvorena je emisija Kud i kamo!

Zajedno sa mnom istražite turističku ponudu cijele Hrvatske i saznajte gdje možete u petak nakon posla, kako možete provesti obiteljski vikend, koja su najbolja mjesta za godišnji, ljetovanje, zimovanje ili pustolovni pothvat u mirovini!

Potrudit ću se da vam nađem lokacije sa spektakularnim pogledom, prirodom koja ostavlja bez daha, veličanstvenom povijesnom građom, najzabavnijim događajima, najfinijim autohtonim jelima i za najbolje selfije na kojima će vam svi zavidjeti!

S emisijom Kud i kamo upoznajte sve čari naše domovine i isplanirajte nezaboravne izlaske, izlete i putovanja!

Emisiju uređuje i vodi Maja Kuzelj.

 

Kontakt: redakcija@zapad.tv