DOGAĐANJA

21. LISTOPADA 2017. - DANI GRADA SAMOBORA UZ MASSIMA, VATRU I GRADSKU GLAZBU SAMOBOR

Samobor će i ove godine Dan grada obilježiti bogatim programom i raznim događanjima za sve uzraste.

Zabave neće izostati, što garantira prvenstveno bogat glazbeni program u subotu, 21. listopada. Tako će Samoborci rođendan svome gradu čestitati uz besplatan koncert Massima od 21:00 sat na središnjem gradskom trgu, začinjen neizostavnim vatrometom u izvedbi Mirnovec Pirotehnike.

Nešto ranije istoga dana, od 17:00 sati, ne propustite koncert povodom 210 godina Gradske glazbe Samobor, najstarije Gradske glazbe u Hrvatskoj. Uz gostujuće ansamble, očekuje vas pravi glazbeni spektakl koji će oduševiti sve ljubitelje vrhunskih izvedbi, a potvrda tome je i ovogodišnja nominacija za nagradu Porin.

Zabava će trajati do dugo u noć, pa se točno u ponoć premještamo u Bunker (Centar za mlade), gdje vas očekuje besplatan koncert grupe Adastra.

Program će i ove godine biti obogaćen kulturnim, sportskim i zabavnim događanjima, uz još jedno izdanje Festivala kotlovine i kostimirane gastro – turističke šetnje „Upoznaj i okusi Samobor“. 

Cjelokupan program pratite na www.samobor.hr i svakako iskoristite priliku za uživanje u Samoboru. Doživite, osjetite i uživajte Samobor!


Listopad u POUZ-u - PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ZAPREŠIĆ

16. listopada - izložba Željka Karaule "Cvjetna čarolija", Galerija Razvid, 18:30 sati


do 14. listopada - GRADSKA KNJIŽNICA ANTE KOVAČIĆA ZAPREŠIĆ

Pozivamo vas da do 14. listopada 2017. posjetite izložbu rekonstrukcija pojaseva narodne nošnje zaprešićkoga kraja u Maloj galeriji Gradske knjižnice Ante Kovačića u Zaprešiću. Više o izložbi možete pročitati na poveznici: http://www.kgz.hr/hr/dogadjanja/maja-vugec-zapresicki-pas/40173.